Мислили сте... да осиновите?

Станете осиновител - реален или виртуален.

Какво значи

Да осиновите?

Дайте шанс на тези същества да живеят и да се радват на живот. 

Осигурете им любящ и топъл дом, от който те имат нужда. 

как може да станете

Виртуален Осиновител

Често се влюбваме от пръв поглед в някоя животинка, но нямаме възможност да я вземем у дома. Виртуалното осиновяване е прекрасна възможност да заявите симпатията си към определено животно и да се грижите за него от разстояние, да му се радвате и ако все още няма име – да го изберете Вие. Виртуалното осиновяване се изразява в дарение от 20 лв. на месец на името на избраното от Вас коте.  

Дарението Ви покрива разходите за храна, тоалетна и профилактичен преглед. Ваксините и евентуално лечение НЕ са задължение на виртуалния осиновител (освен ако сам не пожелае и заяви желание да ги поеме). Виртуалното осиновяване се прекратява автоматично с реалното осиновяване на котето или по желание на виртуалния осиновител без да е необходимо да дава обяснение. Достатъчно е да ни информира, че желае да прекрати месечната грижа за определеното коте.

Виртуалният осиновител може да запази анонимността си, ако желае това, в противен случай името му ще фигурира в албумчето на котето като официална информация. Виртуалният осиновител има право да търси информация за своето коте, да иска снимки и видеа, които ще получава в рамките на 48 часа. 

Изберете коте и му подарете любовта си! Нека заедно се погрижим тя или той да бъде здраво и с пълно тумбаче!

Виртуално можете да осиновите и повече от едно коте.

Трябва да наредите автоматичен превод на сумата от 20 лв във Вашата банка или онлайн банкиране с основание името на избраното от вас коте. 

 

Това можете да зaявите във вашата банка или чрез Вашето онлайн банкиране (графа “периодичен превод/периодично плащане”)

 

СНЦ Пър Паус

IBAN: BG77STSA93000026527234

BIC: STSABGSF

Спонсорирайте ни чрез платформата на Help Karma. Ще обновим линка скоро. 😸

Или през добре известния PayPal чрез този линк.

PayPal няма функция за автоматично месечно дарение, затова е нужно да си направите reminder за да дарявате месечно.

Важно

Виртуалното осиновяване може да бъде прекратено по всяко време без причина или при намиране на постояннен дом на котето (При намиране на дом, ще бъдете веднага информирани). Желаете ли да ви уведомим по емайл, ако забравите за месечното си дарение?

ето ги и нашите

Щастливо осиновени

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rhoncus feugiat laoreet. Maecenas tempor velit risus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rhoncus feugiat laoreet. Maecenas tempor velit risus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rhoncus feugiat laoreet. Maecenas tempor velit risus.

Повече за

Осиновяването и приемния дом

Дайте шанс на тези същества да живеят и да се радват на живот. 

Осиновяването на животно е като да се сдобиете с нов член на семейството – следва да се информирате и обмислите. Тук ще Ви дадем основните неща, които трябва да съобразите, преди да си вземете домашен любимец:

Нека се запитаме

Важни въпроси

За цял живот

Продължителността на живот при котките може да достигне 15 - 21 години, като през всички тях, тя ще има нужда от Вас и Вашите грижи. Tрябва да сте готови да се грижите за вашия домашен любимец, независимо от възрастта и нуждите му.

Алергични ли сте?

Уверете се, че нито Вие, нито член от семейството ви, има алергии. Ако не сте имали досега домашен любимец, посетете свои познати, които имат такъв и се уверете, че никой не прави алергични пристъпи.

Алергиите към животните подлежат на лечение. Съществуват и лекарства, които действат противоалергично. Ако сте алергирни, но все пак искате да имате домашен любимец, консултирайте се с лекар относно лечение и лекарства и непременно предупредете хора, от които взимате животно за състоянието си.

Всички ли сме "за"?

Съгласувайте решението за домашен любимец с всички членове на семейството. Всички у дома трябва да са наясно какви грижи и отношение са нужни за котката и са съгласни да съжителстват, да се грижат и съобразяват с новия член на семейството.

Член на семейството

Осиновеното животно живее със семейството си, не изолирано в отделна стая или на двора, което означава, че постоянното му присъствие трябва да се приема от всички в този дом.

Искам да съм здрава

Информирайте се за цените на котешките продукти: храна, тоалетна, катерушка, играчки. Храната трябва да е поне среден клас, за да имате здрава котка. Цветната храна от хранителни вериги е вредна и лишена от всякакви хранителни стойности. Целта на осиновяването е животното да живее по- добре отколкото досега, което означава и качествена храна.

Аз те следя, последвай ме и ти!

намерете ни в социалните мрежи 😸